AHD, IP a WiFi kamerové sety - vše skladem

  • Úvod |
  • Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/279 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“) je správcem osobních údajů:
KAMERAK.cz s.r.o., Proboštovská 591, 41712 Proboštov, IČ: 03742148

Kontaktní údaje správce:
email: info@kamerak.cz

Eshop není určen pro prodej osobám mladším 16 let

Osobní údaje zpracované na základě Vašeho souhlasu

  • obvykle jméno, přijmení, firma, adresy (doručovací, fakturační), telefon, email s užitím webu nebo emailu
  • pokud uzavíráte kupní smlouvu se správcem na dálku, zapíše se Vaše IP adresa a cookies

Doba uchovávání osobních údajů

  • po dobu 11let s ohledem na archivační povinnosti dle jednotlivých zákonnů (např. zákon o DPH), následně jsou oosbní údaje skartovány a smazány
  • do odvolání souhlasu pro účely Newsletter, heuréka atd.

Správce zpracovává osobní údaje:

  • pro plnění smlouvy na základě vytvoření objednávky
  • pro zákonné povinnosti (faktura)
  • protože byl Vámi udělen souhlas

Zákonné důvody, účely, kategorie, zdroje, zpracovatelé,  zpracování osobních údajů
Zákonné důvody:

  • souhlas subjektu: výslovný svobodný a konkrétní souhlas, kdy subjekt udělí souhlas se zpracováním osobních údajů, který může kdykoli odvolat
  • plnění smlouvy: například správce potřebuji osobní údaje pro další zpracovatele pro dodání objednávky
  • plnění zákonné: zpracování, které ukládá zákon jako například vystavení dokladu
  • oprávněný zájem správce: zpracování, která se provádí v zájmu správce, ale na Váš úkor. Typickým příkladem jsou funkční cookies, která zapisují Vaše chování, aby web správně fungoval a zobrazoval, co hledáte.

Účely:

  • registrace uživatelského účtu - plnění smlouvy
  • vyřízení objednávky: přijetí, potvrzení, odeslání, reklamace včetně souvisejících úkonů - plnění smlouvy
  • další zpracovatelé pro vyřízení objednávky - plnění smlouvy
  • cookies - oprávněný zájem správce
  • vedení účetnictví - plnění zákonné
  • poskytnutí emailu třetí straně pro získání recenze - souhlas subjektu
  • marketing - souhlas subjektu
  • odpověd´ na zprávu zaslanou přes kontaktní fomulář - plnění smlouvy
  • analýza náštěvnosti - oprávněný zájem správce

Zdroje:

  • pohyb uživatele na webu - oprávněný zájem správce
  • chybná url adresa - oprávněný zájem správce
  • registrační formulář - plnění smlouvy
  • newsletter - souhlas subjektu
  • daňový doklad- plnění zákonné
  • kontaktní formulář - plnění smlouvy
  • emailová komunikace - plnění smlouvy
  • objednávkový formulář - plnění smlouvy
  • pohyb subjektu na webu - oprávněný zájem správce

Zpracovatelé:

  • zpracovatelé správce
  • mailingové služby
  • dopravce
  • heureka.cz, zbozi.cz, google.com
  • webhosting

Příjemci osobních údajů (zpracovatelé správce)
Správce poskytuje nekteré osobní údaje na základě smlouvy za účelem:

  • dodání zboží (dopravce)
  • zajišťění provozování e-shopu (webhosting, servrové služby)


Práva subjektů údajů - Vaše práva
Mnohdy založena na žádosti subjektu patří:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům
  • právo na opravu resp. doplnění
  • právo na výmaz
  • právo na přenositelnost údajů
  • právo vznést námitku
  • právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování
  • právo na oznámení opravy, výmazu nebo omezení zpracování písemně na doručovací adresu nebo email správce
  • právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů

Veškerá svá práva můžete uplatnit nejvhodněji emailem na info@kamerak.cz nebo kontaktní adresu uvedenou výše.

Zabezpečení osobních údajů
Správce přijal opatření k zabezpečení osobnách údajů:

  • v listinné podobě použitím zámků
  • v datové podobě použitím antivirového programu a hesel

 


Copyright © 2018 KAMERAK.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena.